Sexleksaker för henne

sexleksakerDet finns ett stort urval av sexleksaker för kvinnan. Det finns allt ifrån dildos till G-pops. Det finns saker som kvinnan kan använda själv eller med en partner.

Dildos: En dildo kan vara gjord av silikon, glas, gummi m.m. Det finns olika former och längder, Med eller utan vibrator. En dildo behöver inte vara penis formas, Den kan vara slät, kurvig, och det finns sådanna som ser ut som en delfin eller en hand.

Dubbel dong, Med andra ord en dubbel dildo. Är perfekt om det tex. Är två tjejer som vill njuta samtidigt.

Det är ju inte bara dildos som är till för henne, utan också fingervibratorer. Den perfekta sexleksaken om man ska få en orgasm lättare eller om man bara vill leka med sig själv. En fingervibrator används oftast för att stimulera clitoris. Finns i alla former och är oftast gjorda i silicon eller gummi, Det finns utan vibrator också.

Den slickande sexleksaken Sqweel är en unik oralsex sexleksak. Den vibrerar inte utan den slickar med sina plast tungor till orgasm. Man kan öka eller sänka hastigheten allt eftersom. Man kan också byta “blad”. Det som menas med det är att man kan köpa till olika sorters “tungor”. Det finns vågiga, pirrande, och orginalet.

G-Pop’s är enkel att placera exakt på kvinnans/mannens g-punkt. Tillskillnad från de flesta sexleksaker som man för in för att nå sin G-punkt behöver man inte känna den penetrerande rörelse som sker hela tiden när man masserar punkten, med G-pops så har man bara stimulans på det ställe man vill stimulera.