Dags för nya kuddfodral?

kuddfodralVad finns det som är mysigare än en riktigt härlig dag på stan där du bara kan gå runt och kolla i olika butiker efter ny inspiration och nya idéer? Att handla kuddfodral är en rolig punkt på att-göra-listan som ger rummen där hemma liv på nytt. Olika årstider har olika färger och därför är det en bra idé att titt som tätt byta ut dina kuddfodral. Lite ljusare färger till sommaren och en aning mörkare till hösten är de klassiska färgvalen, men givetvis ska du välja efter vad som passar dig och dina rum bäst. Vilken känsla vill du förmedla med dina kuddfodral?

I fysiska butiker finns det fullt av kuddfodral, både de som sys av butikerna eller som butikerna köper in. En heldag på stan där du köper nya kuddfodral till olika rum är roligt, men fram för allt nödvändigt för att rummen ska kännas fräscha och trendiga. Kuddfodral ger en känsla av lugn och harmoni samt visar att du är en hejare på att kombinera snyggt. Perfekt för dig som gillar att göra om, men inte riktigt vet var du ska börja – börja med att välja ut nya kuddfodral.