Panelgardiner och panellängder

panelgardinerHar du lite idé torka vad gäller inredning? Vill du få tag på något som enkelt kan piffa upp ditt hem? Då ska du leta efter några snygga panellängder och panelgardiner. De finns att köpa i så gott som varenda textil och heminredningsbutik och de finns i mängder utav olika färger och mönster. För att fästa fast dem använder man en vanlig gardinstång som man fäster ovanför sitt fönster, sin dörr eller vart man nu vill placera panellängder och panelgardiner. När man har satt upp hållarna för gardinstången så trär man enkelt på gardinen på stången. I änden av panellängder och panelgardiner är det bra om du fäster någon form av tyngd, detta kommer oftast med när du köper gardinerna och annars är det enkelt att köpa till. Tyngden behövs för att gardinerna ska hänga rakt och snyggt och inte skrynkla ihop sig eller få fula veck. Panellängder och panelgardiner kan användas både som vanliga gardiner men också som skynke för att dölja en ful dörr, som fondvägg för att enkelt bli av med en tråkig vägg och för att skärma av ett rum. Bara fantasin sätter gränserna, så var kreativ med dina panellängder och panelgardiner och våga testa nya saker.