Vadderade kuvert – din räddning?

vadderade kuvertOm du någonsin ska skicka någonting ömtåligt, som vi alla gör någon gång i våra liv, så är det bra att veta att det finns något så fiffigt som vadderade kuvert. Det är ett bra alternativ till vanliga kuvert om du är osäker på om föremålet kommer kommer hålla färden. Vadderade kuvert är gjorda för att skydda din last så långt det går. Vadderade kuvert är ofta fyllda med till exempel bubbelplast eller sönder rivet papper för att föremålet ska vara skyddat från stötar och slag från andra kuvert och paket. Detta gör det dock inte helt säkert att ditt föremål kommer fram i ett bra skick för det. Om du har möjlighet så ska du så klart även ta dina egna åtgärder för att vara säker på att föremålet inte ska skadas trotts att du använder vadderade kuvert. Men vadderade kuvert kan vara din räddning, speciellt om du ska skicka lite känsliga saker, så om pengar eller nycklar och du inte vill att man ska kunna se igenom kuvertet vad det är för någonting i då vadderade kuvert är så tjocka att ljus inte kommer igenom pappret. De är även gjorda i ett så tjockt papper att det inte gör något om det regnar lite på dom, föremålet blir inte blött ändå.