Whiteboard glas, en snygg design

whiteboardtavlaDet finns whiteboardtavlor gjorda i flera olika material men en version är whiteboard glas. Dessa är gjorda i glas och fungerar precis som vilken whiteboardtavla som helst, med samma pennor och samma funktioner som de andra whiteboardtavlorna. Whiteboard glas kan anses snyggare eftersom de ofta inte har likadana kanter som många andra whiteboardtavlor. Det finns ingen ram runt så designen blir mer stilren och mer enkel. Perfekt för såväl klassrum som mötesrum och konferenssalar. Whiteboard glas används i många fall också av just dessa. Mindre vanligt i skolor med lågstadier osv, eftersom risken att de skulle kunna förstöras är större där.  Det finns också whiteboard glas som rullar på hjul. Tavlan sitter då på en ställning som håller den uppe. Detta är bra att ha på ställen som kontor där man behöver förflytta sig ibland. En del whiteboard glas är också magnetiska som gör användningsområdet större. De finns mindre whiteboard glas som kan passa för hemmet om du inte tycker att en whiteboardtavla i annat material passar in. När du köper en whiteboard glas så levereras de alltid med upphängningsanordningar, i en del fall kan man även hänga dem vertikalt på väggen.