Flyttkartonger och var man hittar dem

flyttkartonger flyttlådorAtt skaffa flyttkartonger är inte särskilt svårt. De finns att köpa i de flesta affärer, speciellt möbelaffärer eller affärer som har ett väldigt brett utbud.

Vill man inte köpa kan man alltid gå till en mataffär och höra om de har fruktlådor eller liknande de vill bli av med. Eventuellt kan man höra med någon man känner om de skulle ha flyttkartonger liggandes.

Bäst är ju såklart att köpa sina flyttkartonger. Detta för att då vet man att de är oanvända, och därmed har en bättre hållbarhet. Dessutom är flyttkartonger inte alls dyra, och man får ofta flera flyttkartonger i ett paket.

Där finns paket där de flyttkartonger man köper är i flera olika storlekar, och de paket där man får alla i samma storlek. Där finns de som är i tjockare kartong och de med eller utan instruktioner hur man viker ihop dem. Vissa har text, till exempel ”Akta” eller ”Ömtåligt”.

Där finns flyttkartonger som har dubbla bottnar för extra hållbarhet, och de som är lättare att vika ihop.

Där finns alltså en hel del att välja mellan, beroende på vad man är ute efter, hur mycket saker man ska packa ner, om det ska få plats i en bil eller ett flak och vad man föredrar.