Torkpapper med tillbehör

Torkpapper är en vara som är nödvändig på många platser – toaletter, arbetsplatser, skolor och hem. Torkpapper är räddningen när ett vattenglas spills ut framför datorn, när någon tappar en tallrik med mat på golvet och när barnen är igång med vattenfärger. Det är alltså bra att ha en eller flera rullar torkpapper oavsett om man är omgiven av barn eller vuxna.

Men torkpapper behöver ofta tillbehör i form av hållare. Torkpapper som används i kök behöver ofta en lätt hållare som är enkel att använda och som visar var pappret finns. Dessa är ofta konstruerade som en rak pinne stående på en platta. Det finns även behållare som liknar en låda som sätts upp på väggen. Då sitter pappret i den.

http://billiga-pärmar.se/ 

Liknande behållare finns på offentliga toaletter eller toaletter som används av många. Det gäller både torkpapper i form av pappershanddukar och toalettpapper. Detta beror på hygienen; behållarna är till för att besökaren bara ska röra den del av pappret som han eller hon själv behöver och kommer att använda. Papperhanddukarna är ofta vikta på ett speciellt sätt av samma anledning. Toalettpappershållare till hemmet är ofta mer diskreta men ändå mer öppna än de på offentliga toaletter.